Lisaplex -Nincs többé roncsolt haj

A Lisaplex az olasz kutatók által kifejlesztett legújabb termékcsalád, amely forradalmasítja a haj ápolását. A haj belső szerkezetének építésével a Lisaplex megerősíti a hajat és növeli annak ellenálló képességét. Csillogóvá, erőssé és könnyen kezelhetővé varázsolja a hajat.

A Lisaplex egyszerű és teljes körű megoldást nyújt a festés és szőkítés okozta hajkárosodás elkerülésére, mert újjáépíti a kémiai és külső hatásoktól sérült haj struktúráját.

Mit tartalmaznak a Lisaplex termékei?

Organikus Protein Komplexet! – olyan organikus proteinek amelyekre a Lisaplex egész technológiája épül. Két különböző szinten hatnak:

A hajszál legbelső szerkezetében megvédik és helyreállítják a sérült kémiai kötéseket és új kötéseket hoznak létre, erősítik az elgyengült haj szerkezetét, védik a hajat extrém nedvesség közben is.

A haj külső felületén erősítik és hidratálják a hajszál külső felületét, megvédik a hajat a külső káros hatásoktól.

Mit nem tartalmaznak?

Egészségre káros adalékokat, vagyis parabénokat, szulfátokat, formaldehideket.

Paraben_freeSulfate_Free

 

A Lisaplex szett két termékből áll, amelyek közös erővel nyújtanak védelmet a haj belső és külső szerkezetének.

Lisaplex_Kit+prodotti

Lisaplex Bondsaver, innovatív védő fluid

Megőrzi a haj lemezszerkezetének épségét, újrastrukturálja és újjáépíti a haj belsejében lévő károsodott keratinkomplexumot. Teljesen parabén és szulfátmenetes formula.  Használható: Szőkítés, festés és hajszerkezet újjáépítés közben valamit dauerolás és tartós kiegyenesítés után.

Lisaplex Hair Structure Filler, krém fluid

Kiegészíti a Lisaplex Bondsaver hatását. Természetes védő filmréteget képez a haj külső szerkezetén, miközben táplálja és hidratálja a hajszálakat.

Felhasználási területei

Szőkítés

A Lisaplex-el való szőkítés teljes időtartama alatt a hajszerkezet tökéletesen védett marad.

Hajfestés

A hajfestés világának segédeszköze, mely erősíti és javítja a haj kondícióját, a még tartósabb szín elérése érdekében.

Hajszerkezet újjáépítés

A Lisaplex önállóan is használható a hajszerkezet újjáépítésekor, illetve az Easy Build To termékcsaláddal közösen használva a sérült, roncsolt hajszerkezetet is tökéletesen felépíti és új kémiai kötéseket alkot.

Dauerolás és tartós kiegyenesítés

A kezelések után használva a Lisaplex segít újjáépíteni a sérült kémiai kötéseket. Az eredmény a ragyogó, fényes és erős haj.

 

Használata

1, Szőkítés közben:

Minden 30 ml Szőkítő por és az előírt keverési aránynak megfelelő Developer összekeverése után, adagoljunk 5 ml Lisaplex Bond Savert, majd az eddig megszokott módon folytassuk a munkát. A Lisaplex Bond Saver hozzáadásával nem változik a keverési arány, a hatóidő és a szőkítés erőssége sem! A hatóidő letelte után mossuk le a hajat a megszokott színrögzítő samponnal, majd masszírozzunk a nedves hajba 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. Várjunk 10 percet majd teljesen öblítsük ki a hajból. Ezután már nincs szűkség más ápoló, kondicionáló termék használatára.

2, Festés közben:

Keverjünk össze 50 ml festéket keverési aránynak megfelelő Developerrel, majd adagoljunk hozzá 3 ml Lisaplex Bond Savert. Soha ne lépjük túl az előírt mennyiséget. A Lisaplex Bond Saver hozzáadásával nem változik a keverési arány, a hatóidő és a színváltozás mértéke sem! A hatóidő letelte után mossuk le a hajat a megszokott színrögzítő samponnal, majd zárjuk le a festési folyamatot az eddig megszokott módon. Festés után közvetlenül ne használjuk a Lisaplex Hairstructure Fillert.

3, Keratinos hajszerkezet újjáépítés :

Mossuk meg a hajat a Lisap Easy Buld to 1, Keratinos Hajfürdővel. Keverjünk össze 20 ml Lisaplex Bond Savert és 20 ml Lisap Easy Buld to 2, Polimer Újraépítőt, majd ecsettel vigyük fel a haj egész hosszára és masszírozzuk be. Hagyjuk hatni 5-10 percig, majd bőségesen öblítsük ki. Ezután fésűvel oszlassunk el a hajon egyenletesen 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. 5-10 perc után öblítsük ki a hajból, majd formázás előtt permetezzük be a hajat a Lisap Easy Build to 4, Újraerősítő Sprayvel.

4, Lisaplexes hajszerkezet kezelés:

Samponnal tisztítsuk meg a hajat. Használjunk 10-40 ml Lisaplex Bond Savert, a haj hosszának megfelelően. Oszlassuk el egyenletesen a hajon és hagyjuk hatni 5-10 percig, majd bőségesen öblítsük ki. Ezután fésűvel oszlassunk el a hajon egyenletesen 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. 5-10 perc után öblítsük ki és formázzuk tetszés szerint.

5, Dauer és tartós hajkiegyenesítés után:

A folyamat lezárása után használjuk. Oszlassuk el egyenletesen a hajon 10-40 ml Lisaplex Bond Savert, a haj hosszának megfelelően és hagyjuk hatni 5-10 percig, majd bőségesen öblítsük ki. Ezután fésűvel oszlassunk el a hajon egyenletesen 20 ml Lisaplex Hairstructure Fillert. 5-10 perc után öblítsük ki és formázzuk tetszés szerint.

Forrás: Lisap.hu